keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Plussat ja miinukset sekä Kannabisseminaari

Hoitajan päivän piristäjät:

1. Hymy- kaikessa yksinkertaisuudessaan
2. Asiakas jonka kanssa kunnioitus on molemminpuoleista- tämä on oikeastaan se ihanteellisin tilanne, harmi, että tämä on työpaikallani harvinaista
3. Omaiset jotka kokevat sinun hoitavan "potilaan" lisäksi myös omaisia- etenkin saattohoidossa tämä tarkoittaa onnistumista!

Tässä asiat jotka tänään saivat minut hymyilemään ihan oikeasti. Kahvitaukoa ei tarvinnut pitää, sillä työmotivaatio oli hurjaa! Kotiin tullessani tajusin, että jalat olivat kipeät, polvikin reistaili- mutta pääasia, että sain tänään paljon hyvää aikaan! Mutta ei ole plussia ilman miinuksia.

Päivän pahentajat:

1. Työkaverin krapula; koko yhteisö kärsi
2. Vaatteet piti vaihtaa kaksi kertaa- liikkeellä oksennustautia!
3. Unohdin likaiset vaatteeni työpaikalle... Olisi pitänyt pistää pesuun- hitto!

Entäs sitten arkielämässä? Plussat ja miinukset? Vietin tämän iltapäivän tutustuessa Kannabisakatemian järjestämän kannabisseminaarin sisältöön. Mielenkiintoinen aihe jonka kautta päädyin surffailemaan tietokoneellani monta tuntia. Neutraali päivä. Plus miinus nolla.

Tutustuthan sinäkin: Kannabisakatemia
Sekä sivu jolle surffailuni kautta jumituin muutamaksi tunniksi: http://www.suviko.blogspot.fi/ "Suomen virallisen kotikasvattajan blogi"
Loistavaa lukemista näin keskiviikko illalle! Harmittaaa etten päässyt mukaan Kannabisseminaariin, ensi kerralla sitten. Seuraava kertahan tulee!?

2 kommenttia:

  1. Saako udella mikä on kantasi Kannabiksen laillistamisen suhteen ja mitä mieltä olet porttiteoriasta? Kannabiksen laillistamisen puolesta on tekeillä jo toinen lakialoite (Ensimmäinen kumottiin) ja olisi hyvä saada myös päihdehoitajien mielipiteitä (Ja varsinkin kannatuksia) asiasta. Mikäli esittelystäsi ymmärsin oikein olet ainakin koulutukseltasi päihdehoitaja? Kannabis seminaarissa läsnäolleena voin kertoa, että oli aivan loistavaa olla paikanpäällä kuulemassa eri näkökulmia. Vaikkakin median osuus asiaan oli mitätön... Odotan mielenkiinnolla vastaustasi!
    Ps. Onko sähköpostia mihin voin laittaa mahdollisia lisäkyselyitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!
      Kannabisseminaarin innoittamana olen aikeissa tehdä mielipidekirjoituksen Kannabiksen laillistamisesta päihdehoitajan näkökulmasta. Oleellisena osana tietenkin myös porttiteoria. En varsinaisesti ole laillistamisen kannalla, joten valitettavasti en ainakaan tällä hetkellä lähde mukaan lakialoitteeseen.
      Kysymyksiä voit lähettää osoitteeseen hoitajanpvk@gmail.com. Odotathan kuitenkin muutaman päivän jotta saan mielipidekirjoitukseni tehtyä, sen jälkeen voin vastata kysymyksiin joihin et saanut kirjoitukseni perusteella vastauksia.

      Kiitos! :)

      Poista